Tarjoamamme palvelut

Ai mitäkö teemme? Teemme loistavia WordPress-nettisivuja ja WooCommerce-verkkokauppoja ja niiden kehitystä pienille yrityksille, sekä erottuvaa markkinointia ja mainontaa niin nettiin kuin sen ulkopuolellekin.

Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin tarjoamiimme palveluihin.
Kotisivut yritykselle
Responsiivinen web-suunnittelu

Kotisivut yritykselle

Teemme visuaalisesti tyylikkäitä, kaikilla laitteilla toimivia, erikokoisille näytöille taittuvia ja myyviä WordPress-saitteja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä.

Hoidamme WordPress-julkaisujärjestelmän ja tarvittavien lisäosien asennuksen, ulkoasun suunnittelun, sisällön käsittelyn, laiton ja taiton sekä käyttäjähallinnan. Varaamme tarvittaessa verkkotunnuksen ja webhotellin asiakkaan nimiin luotettavaksi havaituilta kumppaneiltamme.

Asennamme sivuille valmiiksi markkinoiden parhaat hakukoneoptimointi-, tietoturva- ja varmuuskopiointilisäosat ja optimoimme sivujen latautumisnopeuden huippuunsa.
kotisivut yritykselle

Ylläpito- ja päivitystyöt

Teemme nettisivuillenne kaikenlaiset ylläpito- ja päivitystyöt yli 20 vuoden kokemuksella eri web-teknologioista.

Sivujen sisällön päivittäminen, kuten tekstimuutokset, kuvien lisäys ja poisto, ulkoasu- ja ohjelmistopäivitykset, toiminnallisuuksien laajennokset, suorituskykyä ja tietoturvaa parantavat tekniset muutokset ovat vain osa repertuaariamme.

Autamme palauttamaan hakkeroidut WordPress-sivut ja korjaamaan rikki menneet sivut.
Ylläpito ja päivitys
Nettisivujen ylläpito ja päivityksetVerkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Oletko harkinnut verkkokaupan perustamista ja tuotteiden myymistä netissä? Älä harkitse enää!

Verkko-ostoksista on tullut suomalaisille arkipäivää ja sähköinen liiketoimintaa kasvaa nopeammin kuin muu talous. Verkkokaupan liikevaihto oli vuonna 2019 Suomessa lähes 14 miljardia, ja se kasvoi edellisvuodesta yli miljardin.

Laitamme sinulle pystyyn WordPress WooCommerce-verkkokaupan, autamme valitsemaan toiveitasi vastaavan ulkoasun tai teemme sellaisen itse, sekä valitsemaan verkkokauppaan sopivat maksutapa- ja toimituslisäosat.
WooCommerce-verkkokauppa

Hakukoneoptimointi (SEO)

Onko sinulla loistava tuote tai palvelu, mutta potentiaaliset asiakkaasi eivät löydä sitä netistä?

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) voit parantaa kotisivujesi tai verkkokauppasi näkyvyyttä netissä.

Googlen algoritmi järjestää hakutulokset yli 200 tekijän perusteella käyttäjien tehdessä Google-hakuja. Hakukoneoptimoinnissa pyritään huomioimaan nämä muuttujat, jolloin sivustosi nousee luonnollisen haun hakutuloksissa paremmille sijoituksille, saat enemmän ja kohdennetumpia kävijöitä sivuillesi ja siten myös enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Toteutamme avainsanatutkimukset ja kilpailija-analyysit. Tunnistamme sivuston arkkitehtuuriset ja sisällölliset ongelmat ja annamme muutosehdotukset. Teemme kaikki on page- ja on site -optimointitoimenpiteet tuntityönä. Autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa.
hakukoneoptimointi
Google Ads

Google Ads -mainonta

Iso osa kaikista Google-hauista on kaupallisessa mielessä tehtyjä, toisin sanoen käyttäjä etsii ostettavaa verkkokaupasta tai palveluntarjoajaa ratkaisemaan ongelmansa.

Tarjoa ei ole käyttäjälle ratkaisu. Tavoita ostovalmis kohdeyleisö ja kasvata yrityksesi myyntiä Google Ads -mainonnalla.

Suunnittelemme yrityksellesi Google Ads -kampanjan liiketoimintasi erityispiirteet huomioiden. Määrittelemme sopivat hakusanat, kohderyhmän ja suunnittelemme mainoksesi.

Optimoimme klikkihinnat ja autamme hyödyntämään mahdollisuudet (display, hakupartnerit, uudelleenmainonta, konversioseuranta jne.). Mainosbudjetin päätät sinä itse!
Google-mainonta
Facebook logo

Facebook- ja Instagram-mainonta

Noin 2,5 miljoonaa suomalaista käyttää Facebookia ja noin 1,8 miljoonaa Instagramia joka kuukausi. Sosiaalisen median avulla tavoitat nettiä aktiivisesti käyttävät suomalaiset hyvin kattavasti.

Some-mainonnalla lisäät yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettavuutta, esittelet tuotteitasi ja palvelujasi, kasvatat verkkosivustosi liikennettä, sitoutat käyttäjiä asiakkaiksi ja tykkääjiksi sekä ennen kaikkea – kasvatat yrityksesi myyntiä.

Molemmilla alustoilla mainostus voidaan kohdentaa erittäin tarkasti vastaamaan kohdeyleisöäsi. Suunnittelemme Facebook- ja Instagram-kampanjat, mittaamme ja optimoimme tehokkuutta kampanjan aikana. Saat täydelliset raportit tuloksista.
Facebook-mainonta

Graafinen suunnittelu

Teemme myös monipuolista graafista suunnittelua.

Suunnittelemme yrityksellesi yritysilmeet, logot, esitteet, flyerit, mainokset, ilmoitukset ja muut graafiset tuotteet.

Työvälineemme ovat Adobe Photoshop ja Illustrator.
Graafinen suunnittelu

Pyydä ilmainen tarjous!

Kuvaile mahdollisimman tarkasti, mitä tarvitsette ja pyydä ilmainen tarjous.