KOTISIVUT YRITYKSELLE

Teemme visuaalisesti tyylikkäitä, kaikilla laitteilla toimivia, erikokoisille näytöille taittuvia ja myyviä WordPress-saitteja asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitynä.

Hoidamme WordPress-julkaisujärjestelmän ja tarvittavien lisäosien asennuksen, ulkoasun suunnittelun, sisällön laiton ja taiton sekä käyttäjähallinnan. Varaamme tarvittaessa verkkotunnuksen ja webhotellin asiakkaan nimiin luotettavaksi havaituilta kumppaneiltamme.

Asennamme sivuille valmiiksi markkinoiden parhaat hakukoneoptimointi-, tietoturva- ja varmuuskopiointilisäosat ja optimoimme sivujen latautumisnopeuden huippuunsa.

Kotisivut yritykselle
Nettisivujen päivitykset ja ylläpito

YLLÄPITO- JA PÄIVITYSTYÖT

Teemme nettisivuillenne kaikenlaiset ylläpito- ja päivitystyöt yli 20 vuoden kokemuksella erilaisista web-teknologioista.

Sivujen sisällön päivittäminen, kuten tekstimuutokset, kuvien lisäys ja poisto, ulkoasu- ja ohjelmistopäivitykset, toiminnallisuuksien laajennokset, suorituskykyä ja tietoturvaa parantavat tekniset muutokset ovat vain osa repertuaariamme.

Autamme palauttamaan hakkeroidut WordPress-sivut ja autamme korjaamaan rikki menneet sivut.

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN

Oletko harkinnut verkkokaupan perustamista ja tuotteiden myymistä netissä? Älä harkitse enää!

Verkko-ostoksista on tullut suomalaisille arkipäivää ja sähköinen liiketoimintaa kasvaa nopeammin kuin muu talous. Suomen verkkokaupan liikevaihto on yli 12 miljardia euroa ja vuonna 2018 lisäystä tuli huimat 18 prosenttia.

Autamme laittamaan pystyyn WordPress WooCommerce-verkkokaupan, teemme siihen toivomuksiesi mukaan räätälöidyn ulkoasun ja autamme valitsemaan verkkokauppaan sopivat maksutapa- ja toimituslisäosat.

Verkkokaupan perustaminen
Hakukoneoptimointi

HAKUKONEOPTIMOINTI

Paranna kotisivujesi tai verkkokauppasi nettinäkyvyyttä hakukoneoptimoinnin avulla.

Googlen algoritmi järjestää hakutulokset yli 200 tekijän perusteella. Hakukoneoptimoinnin avulla sivustosi nousee luonnollisen haun hakutuloksissa paremmille sijoituksille. Näin saat enemmän ja kohdennetumpia kävijöitä sivuillesi sekä enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Toteutamme avainsanatutkimukset ja kilpailija-analyysit. Tunnistamme sivuston arkkitehtuuriset ja sisällölliset ongelmat ja annamme muutosehdotukset. Autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa.

GOOGLE ADS -MAINONTA

Iso osa Google-hauista on kaupallisessa mielessä tehtyjä, eli käyttäjä etsii ostettavaa verkkokaupasta tai palveluntarjoajaa ratkaisemaan ongelmansa.

Ole ratkaisu. Tavoita ostovalmis kohdeyleisö ja kasvata yrityksesi myyntiä Google Ads -mainonnalla.

Suunnittelemme yrityksellesi Google-kampanjan huomioiden liiketoimintasi erityispiirteet. Määrittelemme sopivat hakusanat, kohderyhmän ja suunnittelemme mainoksesi.

Optimoimme klikkihinnat ja autamme hyödyntämään mahdollisuudet (display, hakupartnerit, uudelleenmainonta, konversioseuranta jne.). Mainosbudjetin päätät sinä!

Google Ads -mainonta
Facebook-mainonta

FACEBOOK- JA INSTAGRAM-MAINONTA

Noin 2,5 miljoonaa suomalaista käyttää Facebookia ja noin 1,8 miljoonaa Instagramia joka kuukausi. Sosiaalisen median avulla tavoitat nettiä aktiivisesti käyttävät suomalaiset hyvin kattavasti.

Some-mainonnalla voit lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettavuutta, esitellä tuotteitasi ja palveluitasi, kasvattaa verkkosivustosi liikennettä, sitouttaa käyttäjiä asiakkaiksi ja tykkääjiksi sekä ennen kaikkea – kasvattaa yrityksesi myyntiä.

Molemmilla alustoilla mainostus voidaan kohdentaa erittäin tarkasti vastaamaan kohdeyleisöäsi. Suunnittelemme Facebook- ja Instagram-kampanjat, mittaamme ja optimoimme tehokkuutta kampanjan aikana. Saat täydelliset raportit tuloksista.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Teemme myös graafista suunnittelua. Suunnittelemme yrityksellesi yritysilmeet, logot, käyntikortit, esitteet, flyerit, ilmoitukset ja muut painotuotteet.

Graafinen suunnittelu