Kotisivut yritykselle!

Web-suunnittelu Pokis suunnittelee kotisivut, nettisivut, internet-sivut, verkkosivut, www-sivut ja web-sivut yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille, tapahtumille ja muille.

Suunnittelemme edustavan näköisiä, kaikilla laitteilla pöytätietokoneesta tabletteihin ja älypuhelimiin toimivia, salamannopeasti latautuvia, informatiivisia ja myyviä WordPress-kotisivuja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä.

Hoidamme verkkotunnuksen ja webhotellin varaamisen asiakkaalle, julkaisujärjestelmän ja tarvittavien lisäosien asentamisen, ulkoasun suunnittelun, sisällön taittamisen ja käyttäjähallinnan. Asennamme sivuille valmiiksi markkinoiden parhaat hakukoneoptimointi-, varmuuskopiointi- ja tietoturvalisäosat, sekä autamme tarvittaessa sisällöntuotannossa.
Kotisivut yritykselle

Kotisivujen hyödyt ja merkitys yritykselle

Tapaan paljon yrittäjiä ja kuulen usein: "Emme tarvitse kotisivuja, asiakkaita riittää muutenkin" tai "Meillä on jo Facebook-sivu."

Se on ihan ok ja toisaalta ymmärrän yskän, mutta yrityksen kotisivut eivät ole olemassa pelkästään asiakashankintaa varten. Ne eivät ole olemassa yritystä, vaan sen uusia ja vanhoja asiakkaita varten.

Ihmiset etsivät netistä tietoa juuri sinun yrityksestäsi: sen tarjoamista tuotteista ja palveluista, mutta myös esimerkiksi aukioloajoista, sijainnista, hinnoista ja vastaavista.

Miten ihmiset sitten etsivät tätä tietoa? Tekemällä Google-hakuja. Googlen markkinaosuus Suomessa on yli 94 prosenttia ja se suosii hakutuloksissaan yritysten virallisia kotisivuja Facebookin, Twitterin ja Instagramin ylitse. Ja some-profiilista moni tieto on hankala löytää.
86 % käyttäjistä etsii yritysten fyysistä sijaintia Google-kartoista.
85 % käyttäjistä hakee tietoa netistä ennen ostopäätöstä.
76 % paikallista yritystä googlettavasta vierailee yrityksessä 24 tunnin kuluessa.
61 % mobiilikäyttäjistä suosii paikallista yritystä, jos sillä on mobiiliystävälliset kotisivut.
56 % kuluttajista on hakenut tietoa paikallisista yrityksistä älypuhelimellaan.
18 % paikallishauista päätyy ostokseen 24 tunnin sisällä.
Siksi netistä kannattaa löytyä!
Mies ja älypuhelin
Saat pienillä kustannuksilla julkaistua loputtomasti markkinointimateriaalia.
Voit viestiä asiakkaiden kanssa silloinkin kun liike on kiinni tai olet nukkumassa.
Mieti viesti, jonka haluat tuotteesta kertoa. Sen voi nähdä sadat tai tuhannet potentiaaliset asiakkaat.
Kun viestintäsi on saatavilla netissä, säästät sekä omaa että asiakkaiden aikaa etsiä vastauksia muualta.
Kotisivujen kautta saat palautetta, jota ihmiset eivät välttämättä kasvotusten antaisit. Voit käyttää palautetta toiminnan kehittämiseen.
Netti on kuluttajien tutkimusalusta ja yksi tehokkaimmista alustoista kasvattaa myyntiä. Sitä ilman on vaikeaa luoda luottamusta.

WordPressillä kotisivuja on helppo päivittää

Suunnittelemme yrityksesi kotisivut helppokäyttöisellä, turvallisella ja suomenkielisellä julkaisujärjestelmällä.

WordPress on PHP-ohjelmointikieltä ja SQL-tietokantoja hyödyntävä julkaisu-/sisällönhallintajärjestelmä, joka on käytössä yli 60 miljoonalla sivustolla, mukaan lukien reilu kolmannes maailman 10 miljoonasta suosituimmasta verkkosivustosta.

WordPress-julkaisujärjestelmän avulla kotisivujen päivittäminen on helppoa. Tekstien lisäys, poisto ja muokkaus on yhtä yksinkertaista kuin tekstinkäsittelyohjelmassa. Voit lisätä tekstiin muotoiluja sekä kuvia ja muuta mediaa, ja asetella ne haluamallasi tavalla.

WordPressin ulkoasua ja toiminnallisuuksia hallitaan ulkoasuteemoilla ja erilaisilla laajennoksilla. Ulkoasuteema on vaihdettavissa, joten jos joskus kyllästyt sivujen ulkoasuun, voit vaihtaa teeman ja sisältö säilyy ennallaan. Toiminnallisuuksia laajentavia lisäosia on saatavilla WordPressille yli 58 000 (sisältäen vain ilmaiset lisäosat).

WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja se on siten ilmainen ohjelmisto. Voit siis unohtaa kalliit lisenssimaksut ja kuukausimaksulliset kotisivupalvelut.
WordPress

Tyylikkäät ja skaalautuvat kotisivut

Suunnittelemme yrityksellesi korkealaatuiset, visuaalisesti tyylikkäät ja nykyaikaiset kotisivut, jotka ovat käyttäjäystävälliset ja rakenteeltaan hyvin jäsennellyt. Katso referenssimme, ellet usko!

Ulkoasu suunnitellaan vastaamaan toiveitanne tai yrityksenne olemassaolevaa yritysilmettä vastaavaksi. Autamme mielellämme myös muissa graafisen suunnittelun tarpeissanne. Liiketoiminnan kannalta ulkoasu ei ole tärkein, mutta se antaa ensivaikutelman yrityksestä – ja ensivaikutelman voit antaa vain kerran.

Responsiivinen web-suunnittelu (engl. Responsive Web Design) tarkoittaa suunnittelutapaa, jonka avulla sivut toimivat ja skaalautuvat hyvin erilaisille laitteille ja näytön kooille, kuten pöytätietokoneille, kannettaville tietokoneille, tablettitietokoneille ja älypuhelimille. Siinä sisältö, ulkoasu ja suorituskyky kaikilla laitteilla on käytettävyyden ja käyttäjätyytyväisyyden lähtökohta.

Responsiiviset suunnitellut eli mobiiliystävälliset sivut mukautuvat katseluympäristöön hyödyntämällä muuttuvia ja ositettuja ruudukkoja, joustavia kuvia ja CSS3-mediakyselyjä. Sivuilla olevia elementtejä kutsutaan absoluuttisten yksikköjen, kuten pikselien ja pisteiden sijaan suhteellisilla määreillä, kuten prosenteilla. Näin esimerkiksi kuville voidaan määritellä maksimileveys, jotta ne eivät ulotu emoelementin ulkopuolelle.

Mediakyselyiden avulla käytäjille voidaan näyttää eri CSS-tyylisäännöillä luotu sivu riippuen esimerkiksi selainikkunan leveydestä.

Verkkosivujen responsiivisuus on ollut vuodesta 2015 lähtien yksi Google-algoritmin ranking-perusteista, jota se käyttää arvioidessaan Google-hakujen vastaavuutta verkkosivuston relevanssiin ja hyödyllisyyteen.
Responsiivinen web-suunnittelu

Google-optimointi on kaiken A ja O

Tapasin kerran yrittäjän, joka kysyi minulta:

"Teetkö sinäkin niitä optimointijuttuja?"

Vastattuani myöntävästi, hän jatkoi:

"Meidänpä sivut on jo ykkösenä Googlessa."

Tein nopean Google-haun puhelimellani ("toimiala + paikkakunta") ja yritys löytyi luonnollisen haun hakutuloksista sijalta kahdeksan.

"No ainakin viime viikolla oltiin."

Ero on merkittävä, koska kolme ensimmäistä hakutulosta keräävät yli 62 prosenttia klikkauksista ja kahdeksas enää 3 prosenttia.
Google
Miksi yrittäjä luuli, että hänen yrityksensä on toimialahaulla Google-haussa ensimmäisenä?

Siksi, että Google tarjoaa juuri hänelle yksilöityjä hakutuloksia perustuen muun muassa sijaintiin, edellisiin hakuihin, selaimen sivuhistoriaan ja käytettyyn laitteeseen.

Hän on todennäköisesti tehnyt saman haun ennenkin ja vierailee luonnollisesti usein oman yrityksensä kotisivuilla.

Jos hän olisi tehnyt haun omalla puhelimellaan, hän olisi todennäköisesti ollut oikeassa. Hänen yrityksensä sivut olisivat luultavasti olleet hakutuloksissa ensimmäisenä – mutta vain hänelle.

Googlen yksilöidyt hakutulokset vääristävät ihmisten käsitystä totuudenmukaisista sijoituksista hakutulossivulla.
Hakukoneoptimointi

Miten huomioimme Google-optimoinnin suunnittelussa?

Google järjestää hakutulokset oman salaisen algoritminsa perusteella, joka perustuu yli 200 muuttujaan. Emme tiedä (vielä) niitä kaikkia, mutta ainakin suurimman osan. ;)

Teemme kotisivut siten, että ne ovat tekniikaltaan ja rakenteeltaan hakukoneystävälliset. Asennamme WordPress-sivuille jo valmiiksi markkinoiden johtavan hakukoneoptimointilisäosan ja konfiguroimme sen puolestasi.

Optimoinnissa kiinnitämme huomiota muun muassa sivujen title-tägeihin, otsikoihin ja väliotsikoihin, meta descriptioniin, hakukoneystävälliseen osoiterakenteeseen, kuvien alt-tägeihin, tärkeiden avainsanojen löytymiseen, sisäisiin ja ulkoisiin linkityksiin, latautumisnopeuteen, sosiaalisen median läsnäoloon, käytettävyyteen, responsiivisuuteen sekä lukuisiin muihin asioihin yli 20 vuoden kokemuksella.

Mutta niistä sinun ei tarvitse välittää.
Autamme liiketoimintasi kannalta tärkeiden ja olennaisten hakusanojen ja avainsanojen löytämisessä.
Pidämme huolen, että sivut ovat tekniikaltaan ja rakenteeltaan hakukoneystävälliset.
Noudatamme responsiivista suunnittelua, jotta sivut taittuvat hyvin myös mobiililaitteille.
Asennamme sivuille valmiiksi markkinoiden johtavan WordPress-hakukoneoptimointilisäosan.
Pidämme huolen, että haun kannalta olennaiset avainsanat löytyvät niin titleistä, otsikoista, descriptionista, URL-osoitteista, alt-tägeistä ja sisällöstä.
Pidämme huolen, että sivut latautuvat nopeasti mm. välimuistituksen, gzip-pakkauksen ja kuvien koko-optimoinnin avulla.
Autamme kasvattamaan sivujen näkyvyyttä netissä hakukoneoptimoinnilla.
Autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa ja markkinoinnissa.

Mitä kotisivujen suunnittelu sisältää?

Jokainen projekti on erilainen. Mikäli haluatte, siihen voivat kuulua ainakin seuraavat:
Webhotellin tilaus ja domainin varaus asiakkaan nimiin
Projektin määrittely, suunnittelu ja toteutus
WordPress-julkaisujärjestelmän asentaminen ja konfigurointi
Hakukoneoptimointi-, tietoturva- ja varmuuskopiointilisäosien asentaminen
Muiden tarvittavien lisäosien asentaminen ja konfigurointi
Ulkoasun suunnittelu esittämienne toiveiden pohjalta vastaamaan yrityksen ilmettä
Toimittamanne sisällön oikoluku ja laittaminen valmiiksi sivuille
Blogi/ajankohtaista- tai uutisosio, yhteydenottolomake ja upotettu Google-kartta
Google Analytics -kävijäseurannan asentaminen
Käyttäjätunnusten luominen sivuston päivittäjille
Ilmainen kahden (2) kuukauden sähköposti- ja puhelintuki sivujen päivittämiseen
Web-suunnittelija työssään

Kotisivujen hinta ja sen määräytyminen

Web-suunnittelu Pokis on kotitoimistossa työskentelevä yhden miehen yritys ja uskallan väittää, että meidän hinta-laatusuhde on markkinoiden parhaita, ellei paras.

Meidän hinnoissamme ei ole ilmaa!

Isot, useita henkilöitä työllistävät mainostoimistot veloittavat lähes poikkeuksetta enemmän.

Visuaalisesti tyylikkäät, responsiiviset ja sisältömäärältään tavanomaisen nettisivut tulevat kokemuksiemme mukaan maksamaan asiakkaalle tonnin molemmin puolin.

Jos yhteisymmärrykseen päästään nopeasti ja muutoskierroksia tarvitaan esimerkiksi vain yksi, hinta on helposti alhaisempi. Mikäli vaatimukset muuttuvat projektin edetessä ja muutoskierrosten laskua varten loppuu sormet, hinta on selvästi korkeampi. Pidämme asiakkaan kuitenkin aina ajan tasalla, miten paljon työtunteja on kertynyt.

Myymme osaamistamme, näkemystämme ja ennen kaikkea aikaamme. Hinnoittelumme perustuu yli 20 vuoden kokemukseen web-suunnittelusta ja -teknologioista sekä asiakasprojekteista.

Perussivut

Yksinyrittäjän käyntikortti
alk. 590 € + alv
WordPressin asennus
Perus-ulkoasuteema (ks. esimerkki)
1-3 sisältösivua
Hakukoneoptimointilisäosa
Yhteydenottolomake ja/tai upotettu Google-kartta
Google Analytics -integraatio
2 kk maksuton  sähköpostituki
Pyydä tarjous

Näyttävä

Pienten ja keskisuurten viestintään
alk. 1 090 € + alv
Kaikki mitä Perussivuissa sekä lisäksi:
Premium-ulkoasuteema (ks. esimerkki)
4-10 sisältösivua, sis. toimitetun sisällön taitto sivuille
Visuaalinen sivujen rakennustyökalu
Sivujen nopeutuslisäosa CSS- ja JS-tiedostojen, kuvien ja Google-fonttien optimointiin
Sosiaalisen median jakonappulat
Tietoturva-/palomuurilisäosa
Pyydä tarjous

Viritetty

Yrityksen perusteellinen myyntiratkaisu
alk. 2 490 € + alv
Kaikki mitä Näyttävässä sekä lisäksi esimerkiksi:
Täysin kustomoitu ulkoasu
WooCommerce-verkkokauppa, maksutapa- ja toimitusintegraatiot
11+ sisältösivua
Sliderin suunnittelu
Logon suunnittelu
Sivukohtainen latautumisnopeuden optimointi
Käyttökoulutus
Edistyneet lomakkeet
Automaatisoitu  varmuuskopiointi etäsäilöllä
Pyydä tarjous
Kaikki paketit ovat luonnollisesti räätälöitävissä tarpeidenne mukaisesti ja edustavat vain esimerkkejä erikokoisiin toteutuksiin liittyvästä työn määrästä ja hinnasta. Kaikkiin paketteihin sisältyy verkkotunnuksen ja webhotellin varaus asiakkaan nimiin.

Koska nettisivut ovat varsinkin aloittaville yrityksille iso investointi on syytä selventää myös, että tarjoamiimme kotisivupaketteihin ei kuulu esimerkiksi vuosittaiset webhotelli- ja verkkotunnuskustannukset, julkaisun jälkeen tehtävät ja tarjoukseen sisältymättömät sivuston ylläpito- ja päivitystyöt, mukaan lukien WordPressin, ulkoasuteeman ja lisäosien päivitykset, eikä julkaisujärjestelmän, ulkoasuteeman, lisäosien päivittämättä jättämisestä tai heikosta salasanasta johtuvien tietomurtojen korjaaminen.

Pyydä ilmainen tarjous!

Kuvaile mahdollisimman tarkasti, mitä tarvitsette ja pyydä ilmainen tarjous.