Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle - Näin parannat yrityksesi näkyvyyttä ja kasvatat myyntiä

Yrityksesi kotisivut on yrityksesi digitaalinen julkisivu. Kotisivujen kautta potentiaaliset asiakkaasi saavat ensimmäisen vaikutelman brändistäsi – ja se on ratkaisevan tärkeää.

Web-suunnittelu Pokis ymmärtää ammattimaisten ja hyvin suunniteltujen kotisivujen tärkeyden. Siksi tarjoamme kattavia web-suunnittelupalveluita kaltaisillesi yrityksille.

Työskentelen mielelläni kanssasi seuraavassa projektissasi luodaksemme yrityksellesi kotisivut, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös viestittävät tehokkaasti ja edistävät liiketoimintasi kasvua.

Ymmärrämme, miten tärkeää on, että yrityksen kotisivut ovat helposti navigoitavat, nopeasti latautuvat ja responsiiviset, eli millä tahansa laitteella täydellisesti toimivat.

Optimoimme kotisivut hakukoneille siten, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi kotisivuille helposti.

Tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme sinun yrityksesi erityistarpeet ja tavoitteet. Olemme kanssasi vaatimusmäärittelystä julkaisuun saakka varmistaaksemme, että yrityksesi kotisivut täyttävät odotuksesi.

Älä anna huonojen kotisivujen estää liiketoimintaasi. Investoi Web-suunnittelu Pokiksen ammattimaiseen web-suunnitteluun ja voit seurata yrityksesi online-näkyvyyden kasvua.

Kerro meille projektistasi ja pyydä ilmainen tarjous jo tänään. Katsotaan, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään verkossa.

Kotisivut yritykselle

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Yrityksen kotisivut eivät ole yritystä, vaan sen uusia ja vanhoja asiakkaita varten. Ihmiset etsivät luultavasti tälläkin hetkellä tietoa yrityksesi tarjoamista tuotteista ja palveluista, aukioloajoista, sijainnista, hinnoista ja vastaavista.

Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen julkisivu, josta on monia merkittäviä hyötyjä yritykselle:

 • Parempi näkyvyys. Kotisivut mahdollistavat yrityksesi löytymisen laajemmalle yleisölle, mikä lisää mahdollisuuksia tavoittaa potentiaalisia asiakkaita.
 • Uskottavuus. Ammattimaiset kotisivut tekevät yrityksestäsi uskottavan ja luotettavan yrityksen. Se toimii alustana esitelläksesi yrityksen tarjoamia tuotteita ja palveluita, kokemuksia ja asiakasarvosteluja.
 • Saavutettavuus. Kotisivujen kautta asiakkaasi voivat olla yrityksesi kanssa tekemisissä 24/7. Voit tarjota heille tietoa tarjoamistasi tuotteista ja palveluista, ottaa sinuun yhteyttä tai tehdä ostoksia milloin tahansa.
 • Kustannustehokas markkinointikanava. Yritykselle kotisivut voi olla kustannustehokas markkinointityökalu, jolla tavoitat suuren yleisön alhaisilla kustannuksilla. Kotisivuja voi käyttää erikoistarjousten, tapahtumien ja kampanjoiden mainostamiseen.
 • Tehokkuus. Yrityksen kotisivuilla voi automatisoida monia liiketoimintaprosesseja, kuten online-tilaukset ja maksaminen, mikä vähentää hallinnollista työtä ja parantaa yrityksen tehokkuutta.
 • Parempi asiakaspalvelu. Yritys voi tarjota kotisivuillaan asiakkailleen pääsyn tärkeisiin tietoihin, kuten aukioloaikoihin, usein kysyttyihin kysymyksiin ja muihin resursseihin, jotka parantavat asiakaspalvelua ja vähentävät asiakastpalvelun työtaakkaa.
 • Kilpailuetu. Kotisivut voivat antaa yritykselle kilpailuetua verrattuna yrityksiin, joilla ei ole omia kotisivuja. Monet asiakkaat olettavat uskottavalta yritykseltä löytyvän sellaiset.
 • Tiedonkeruu. Kotisivut voivat toimia työkaluna kerätä tietoa vierailijoista, kuten heidän selauskäyttäytymisestä, sijainnista ja niistä tiedoista, mitä vierailijat etsivät. Näitä tietoja voidaan käyttää kotisivujen kehittämiseen ja markkinoinnin tehokkaampaan kohdistamiseen.

Tiesitkö, että:

 • 86 % käyttäjistä etsii yrityksen fyysistä sijaintia Google-kartoista.
 • 85 % käyttäjistä hakee tietoa netistä ennen ostopäätöstä.
 • 76 % paikallista yritystä googlettavista vierailee kyseisessä yrityksessä 24 tunnin kuluessa.
 • 61 % mobiilikäyttäjistä suosii paikallista yritystä, jos sillä on mobiiliystävälliset kotisivut.
 • 56 % kuluttajista on hakenut tietoa paikallisista yrityksistä älypuhelimellaan.
 • 18 % paikallishauista päätyy ostokseen 24 tunnin sisällä.

Siksi yrityksen kannattaa löytyä netistä!

WordPress-kotisivut

Suunnittelemme ja optimoimme yrityksesi sivut WordPressille

Suunnittelemme yrityksesi kotisivut helppokäyttöisellä, turvallisella ja suomenkielisellä julkaisujärjestelmällä, joka on käytössä yli 60 miljoonalla verkkosivustolla, mukaan lukien kolmannes maailman 10 miljoonasta suosituimmasta sivustosta.

WordPressin etuja yrityksen kotisivujen suunnittelussa ovat:

 • Helppokäyttöisyys. WordPress on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmä myös heille, joilla ei ole kokemusta kotisivujen päivittämisestä. WordPressissä on yksinkertainen ja intuatiivinen käyttöliittymä, jota jokainen yrittäjä oppii käyttämään. Sinun ei tarvitse maksaa kenellekään siitä, että joku käy vaihtamassa kotisivujen tekstin tai kuvan toiseksi.
 • Joustavuus. WordPress on erittäin muokattavissa oleva julkaisujärjestelmä, jota voidaan käyttää hyvin erityyppisillä verkkosivustoilla, mukaan lukien blogit, verkkokauppasivustot ja portfoliot. WordPressiin on saatavilla laaja valikoima muokattavissa olevia ulkoasuteemoja, lisäosia ja laajennoksia. Jos kyllästyt ulkoasuun, se on helposti vaihdettavissa ja kotisivujen sisällöt säilyvät ennallaan.
 • Hakukoneoptimointi (SEO). WordPress on hakukoneystävällinen julkaisujärjestelmä ja siinä on sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksesi kotisivujen hakukonenäkyvyyttä. Asennamme ja konfiguroimme aina asiakkaidemme kotisivuille markkinoiden parhaat hakukoneoptimointilisäosat, joiden avulla voit parantaa sivuston hakukonesijoituksia.
 • Kustannustehokkuus. WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, mikä tarkoittaa, että sen lataaminen, asentaminen ja käyttäminen on nyt ja tulevaisuudessa ilmaista. WordPressiin on myös saatavilla runsaasti täysin ilmaisia kolmansien osapuolien ulkoasuteemoja ja lisäosia, joilla kotisivujen ulkoasua ja toiminnallisuuksia voidaan muokata.
 • Skaalautuvuus. WordPressiä käyttävät niin pienet kuin suuretkin yritykset. WordPress-kotisivuja on helppo skaalata yrityksesi kasvaessa.
 • Mobiiliystävällisyys. WordPresille on tarjolla tuhansia responsiivisia ulkoasuja, jotka mukautuvat laitteiden eri kokoisille näytöille. Responsiivisen suunnittelun avulla varmistamme, että yrityksesi kotisivut näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla.
 • Tietoturva. WordPressiä päivitetään säännöllisesti tietoturva-aukkojen korjaamiseksi ja sille on saatavilla lukuisia hyviä tietoturvalisäosia, jotka parantavat yrityksesi kotisivujen turvallisuutta entisestään.
 • Tuki. WordPressillä on laaja ja aktiivinen kehittäjien ja käyttäjien yhteisö, mikä tarkoittaa, että saatavilla on runsaasti resursseja, ohjeita ja opastusta. Myös me annamme tukea yrityksesi uusien sivujen käyttöön julkaisun jälkeenkin.

Kaiken kaikkiaan WordPress on loistava valinta yrityksen kotisivuille. WordPress-kotisivut auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi!

Paljonko kotisivujen suunnittelu maksaa?

Yrityksen kotisivujen hinta koostuu seuraavista asioista:

 1. Yrityksen kotisivujen suunnittelu ~ alkaen 790 € + alv., kertakorvaus
 2. Domainkustannukset ~ alkaen 12 €/vuosi
 3. Hostingkustannukset ~ alkaen 59 €/vuosi
 4. Ylläpitokustannukset

Kotisivujen kustannukset voivat vaihdella sivuston monimutkaisuuden ja ominaisuuksien mukaan.

Näin budjetoit WordPress-kotisivut ja saat parasta vastinetta sijoituksellesi

 1. Aloita selkeällä suunnitelmalla. Määritä tavoitteesi, kohdeyleisösi ja budjettisi. Varmista, että ymmärrät ominaisuudet ja toiminnot, joita tarvitset kotisivuillesi näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
 2. Käytä valmisteemaa. Sen sijaan, että palkkaisit mainostoimiston suunnittelemaan yrityksellesi räätälöidyt kotisivut, sama tai usein jopa parempi lopputulos voidaan saavuttaa valmisteemalla. WordPressille on saatavilla laaja valikoima myös ilmaisia ulkoasuteemoja, jos budjettisi on todella tiukka.
 3. Pidä kotisivut yksinkertaisina. Mitä monimutkaisempi ulkoasu ja toiminnallisuudet kotisivuille on tarkoitus tuottaa, sitä korkeammat kustannukset ovat. Pidä kustannukset kurissa keskittymällä olennaiseen ja lisäämällä kotisivuille vain yrityksen kannalta kriittisimmät ominaisuudet.
 4. Käytä ilmaisia tai edullisia lisäosia. Useimmat kotisivujen toiminnallisuuksista voidaan tarvittaessa toteuttaa ilmaisilla tai edullisilla lisäosilla. Ole valikoiva valitessasi lisäosia, käytä vain tarpeellisia, etsi ja tutki vaihtoehtoisia ratkaisuja.
 5. Valitse edullinen webhotelli. Edullinen ei tarkoita halvinta. Vaikka hosting ei ole kotisivuja suunniteltaessa oikea paikka säästää, palveluntarjoajien tarjoamien webhotellipakettien ominaisuuksissa on merkittäviä eroja.
 6. Ylläpito. Muista, että kotisivut on pitkän aikavälin investointi, joten varaa budjettiin varaa sivujen ylläpitoon ja päivityksiin. Ylläpito pitää sisällään tietoturvan, varmuuskopiot, lisäosa- ja teemapäivitykset ja yleiset huoltotoimet. Ylläpidon laiminlyönti johtaa helposti kotisivujen kävijäliikenteen ja uskottavuuden menetykseen.
 7. Mittaa ja optimoi. Kun yrityksen kotisivut on käytössä, käytä analytiikkatyökaluja kotisivujen tehokkuuden mittaamiseen ja optimoi sivutoa parempien tulosten saavuttamiseksi. Näin opit ymmärtämään, miten verkkosivusto toimii, sekä tunnistamaan alueet, jotka kaipaavat parannuksia.

Kuva Google Search Consolesta

Miten huomioimme hakukoneoptimoinnin yrityksen kotisivujen suunnittelussa

Yrityksen kotisivujen suunnittelussa huomioimme hakukoneoptimoinnin varmistaaksemme, että kotisivut ovat helposti löydettävissä ja löytyy mahdollisimman koskealla hakukonesijoituksissa.

Web-suunnittelu Pokis suunnittelee yrityksesi kotisivut siten, että ne ovat tekniikaltaan ja rakenteeltaan hakukoneystävälliset. Asennamme ja konfiguroimme sivuille valmiiksi markkinoiden parhaan hakukoneoptimointilisäosan, ja kerromme, mitä voit tehdä kotisivujen hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Optimoinnissa kiinnitämme huomiota muun muassa näihin asioihin:

 • Title-tägeihin
 • Otsikoihin ja väliotsikoihin
 • Metatietoihin
 • Osoiterakenteeseen
 • Kuvien alt-tägeihin
 • Tärkeisiin avainsanoihin
 • Sivustokarttaan
 • Sisäiseen linkitykseen
 • Sivujen latautumisnopeuteen
 • Responsiivisuuteen
 • Käytettävyyteen
 • ...ja lukuisiin muihin asioihin yli 20 vuoden kokemuksella.

Mutta niistä sinun ei tarvitse välittää.

Autamme sinua mielellämme myös näissä hakukoneoptimointiin liittyvissä asioissa:

 • Autamme liiketoimintasi kannalta tärkeiden ja olennaisten hakusanojen ja avainsanojen löytämisessä.
 • Pidämme huolen, että sivut ovat tekniikaltaan ja rakenteeltaan hakukoneystävälliset.
 • Noudatamme responsiivista suunnittelua, jotta sivut taittuvat hyvin myös mobiililaitteille.
 • Asennamme sivuille valmiiksi WordPress-hakukoneoptimointilisäosan.
 • Pidämme huolen, että haun kannalta olennaiset avainsanat löytyvät niin titleistä, otsikoista, descriptionista, URL-osoitteista, alt-tägeistä ja sisällöstä.
 • Pidämme huolen, että sivut latautuvat nopeasti mm. välimuistituksen, gzip-pakkauksen ja kuvien koko-optimoinnin avulla.
 • Autamme kasvattamaan sivujen näkyvyyttä netissä hakukoneoptimoinnilla.
 • Autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa ja markkinoinnissa.

Mitä kotisivujen suunnittelu yritykselle sisältää?

Kokemuksen mukaan jokainen kotisivuprojekti on erilainen.

Yrityksen kotisivujen suunnitteluun voi sisältyä esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Webhotellin ja verkkotunnuksen tilaaminen asiakkaan nimiin hyväksi havaituilta kumppaneiltamme.
 • Projektin määrittely, suunnittelu ja toteutus.
 • WordPress-julkaisujärjestelmän asentaminen ja konfigurointi.
 • Hakukoneoptimointi-, tietoturva- ja varmuuskopiointilisäosien asentaminen ja konfigurointi.
 • Muiden tarvittavien lisäosien asentaminen.
 • Ulkoasun suunnittelu ja/tai kustomointi asiakkaan toiveiden mukaisesti.
 • Asiakkaan toimittaman sisällön oikoluku ja taittaminen sivustolle.
 • Blogi-, uutis- tai ajankohtaisosio.
 • Yhteydenottolomakkeen asentaminen.
 • Google-kartan asentaminen.
 • Google Analytics -kävijäseurannan asentaminen.
 • Käyttäjätunnusten luonti.
 • Aina maksuton 2 kk:n sähköposti- ja puhelintuki kotisivujen päivittämistä varten!

Tarvitsetko jotain muuta? Todennäköisesti onnistuu!

Mistä webhotelli ja domain yrityksen kotisivuille?

Olen huomannut, että monet vasta perustetut yrityksetkin ovat jo hankkineet kotisivuilleen sivutilan webhotellin muodossa ja varanneet esimerkiksi .fi-verkkotunnuksen ennen kotisivujen tekijän etsimistä. Ja se on ihan fine, koska useimmat palveluntarjoajat tarjoavat perusmuotoisten WordPress-sivujen pyörittämiseen riittäviä webhotelleja.

Jos kuitenkin tarvitset suositteluja oikeasti hyvän webhotellin valintaan, autamme mielellämme!

Tässä kolme palveluntarjoajaa, joita voin yli 20 vuoden kokemuksella tällä hetkellä suositella:

 1. Zoner* ei ole ehkä halvin vaihtoehto, mutta ehdottomasti yksi luotettavimmista. Sen palvelimet sijaitsevat Suomessa, enkä edes muista koska ne olisivat viimeksi olleet pidempään alhaalla. Ja jos joskus tarvitset nopeaa apua, Zonerin asiakaspalvelu ei vastaa muutamassa päivässä tai tunnissa, vaan oikeasti minuuteissa (suosittelen käyttämään tähän chattia ;)
 2. Hostaan* on palveluntarjoaja, josta en ollut aiemmin kuullutkaan (ehkä siksi että yritys on perustettu vasta 2018), mutta jonka suositteluihin törmäsin jatkuvasti seuraamissani alan keskusteluissa. Niinpä avasin sieltä kokeeksi ensimmäisen webhotellini ja vakuutuin heti tilausvahvistusviestistä lähtien. Hostaanin ylläpitämät sivut latautuvat äärimmäisen nopeasti, ja aspa selvittelee tarvittaessa ongelmat nopeasti ja perinpohjin.
 3. Domainhotelli* on palveluntarjoaja, jolla minulla on suurin osa omista ja asiakkaiden sivuista, koska rakastan heidän hallintapaneeliaan. Omistajanvaihdoksen myötä se ei ole enää halvin, enkä pidä siitä, että suunnitelluista ja odottamattomista katkoksista ei tiedoteta millään kanavalla, mutta muutoin sen aspa kyllä vastailee mukavasti.

Tähdellä (*) merkityt linkit ovat suosittelulinkkejä, joiden kautta saan pienen komission tehdyistä varauksista. En milloinkaan suosittelisi palvelua, jota en itsekin käyttäisi.

Voisin listata tähän myös kymmenkunta palveluntarjoajaa, joita en käyttäisi vaikka siitä maksettaisiin. Webhotellikustannukset eivät ole oikea paikka säästää muutamaa euroa.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että ammattimaiset ja hyvin suunnitellut kotisivut ovat elintärkeät mille tahansa yritykselle.

Kotisivut lisäävät yrityksen näkyvyyttä sen potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, parantavat yrityksen uskottavuutta ja saavutettavuutta, sekä auttavat kasvattamaan yrityksen myyntiä.

Kotisivut voivat olla kustannustehokas markkinointityökalu ja niiden avulla voidaan automatisoida monia liiketoimintaprosesseja.

Yrityksen kotisivut tarjoavat erinomaisen alustan paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen ja mahdollistavat kilpailuedun saamisen sellaisiin yrityksiin, joilla ei ole omia kotisivuja.

WordPress on loistava julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmä useimmille yrityksille. Se on helppokäyttöinen, joustava, laajennettavissa oleva, hakukoneystävällinen ja kustannustehokas valinta monelle yritykselle.

Investointi ammattimaiseen web-suunnitteluun WordPressillä voi auttaa yritystäsi menestymään netissä ja saavuttamaan tavoitteensa.

Web-suunnittelu Pokis on kotitoimistosta käsin toimiva yhden miehen yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus suunnittelusta, web-teknologioista ja toimimisesta tyytyväisten asiakkaidemme kanssa.

Lisäksi meidän hinta-laatusuhteemme on markkinoiden parhaita, ellei paras. Suuremmat, useita henkilöitä työllistävät mainostoimistot voivat veloittaa samasta työstä jopa monikymmenkertaisia hintoja.

Web-suunnittelu Pokiksen hinnoissa ei ole ilmaa: me myymme osaamistamme, näkemystämme ja ennen kaikkea aikaamme.

Mikäli yhteisymmärrys syntyy nopeasti, hinta on alhainen. Mikäli vaatimukset muuttuvat projektin edetessä ja muutoskierrosten laskemisessa loppuu sormet, lopullinen hinta on auttamatta korkeampi.

Lähtökohtamme on, että asiakas pysyy kuitenkin aina ajan tasalla siitä, miten paljon työtunteja on kertynyt ja mitä niiden aikana on saatu aikaan.

Yrityksen kotisivujen hintaan vaikuttaa monet tekijät:

 • Kotisivujen kompleksisuus. Yksinkertaiset kotisivut, joilla on muutama sivu perustoiminnoilla maksaa vähemmän kuin monimutkainen verkkosivusto, jolla on kymmeniä sivuja, mukautettuja toimintoja ja lisäominaisuuksia.
 • Sivumäärä. Kuinka monta sisältösivua kotisivuille tulee, kuinka monta erilaista sivupohjaa tarvitaan ja kuka laittaa sisällöt sivuille?
 • Toiminnallisuudet. Verkkokauppa, online-varausjärjestelmä, CRM-integraatio, kieliversiot ja muut toiminnallisuudet vaativat aina enemmän työpanosta.
 • Sisällöntuotanto. Jos yritys tarvitsee apua kotisivujen sisällön luomisessa, kuten tekstien tai tuotekuvausten kirjoittamisessa, valokuvaamisessa, kuvankäsittelyssä ja vastaavissa, se lisää kustannuksia.
 • Ulkoasu. Luodaanko yritykselle yksinkertaiset perussivut ilmaisteemalla, kolmannen osapuolen ulkoasulla vai täysin kustomoidulla ulkoasulla?
 • Graafinen materiaali. Tarvitseeko yrityksen kotisivuille hankkia valokuvia, grafiikoita tai esimerkiksi logo?
 • Muutoskierrosten määrä sekä tehtävien muutosten laatu ja määrä.
 • Web-suunnittelijan tai mainostoimiston asiantuntemus ja kokemus.

Suuntaa antavia esimerkkihintojamme:

 • Toiminimiyrittäjän käyntikortti-kotisivut ~ alk. 690 € + alv.
 • Pienyrittäjän perussivut 3-5 sisältösivulla ~ alk. 990 € + alv.
 • Kokonaan kustomoidut kotisivut pk-yritykselle ~ 1490 € + alv.
 • WooCommerce-verkkokauppa  ~ alk. 2090 € + alv.

Pyydä tarjous yrityksen kotisivujen suunnittelusta ja kerro meille, mitä tarvitset. Saatat yllättyä!