Nettisivujen päivitys ja ylläpito

Ulkoista yrityksesi nettisivujen päivittäminen meille. Teemme kaikki sivujen sisältöön, ulkoasuun ja toiminnallisuuksiin liittyvät päivitykset WordPress-sivustoille ja muille julkaisujärjestelmille yli 20 vuoden kokemuksella.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse sitoutua kalliisiin juokseviin ylläpitosopimuksiin, vaan veloitamme vain kertakorvauksen muutostyöhön kuluvasta työajasta.

Tuntihintamme ylläpito- ja päivitystöille on 48 €/h + alv.
Lue lisää

Pidä nettisivujen sisältö ajan tasalla

Yrityksen nettisivut kannattaa pitää ajan tasalla monestakin syystä. Tärkein niistä on saada sivuille lisää kävijöitä eli potentiaalisia asiakkaita.
WordPress logo

Vanhentunut tieto karkoittaa kävijät

Verkkosivujen vanhentunut sisältö saa satunnaiset kävijät poistumaan sivuilta ja jatkamaan etsimistä. Tuore sisältö puolestaan perehtymään siihen tarkemmin.

Jatkuvasti päivittyvä korkealaatuinen sisältö sitouttaa kävijät palaamaan sivuille myöhemmin uudelleen.

Tuore sisältö houkuttelee kävijöitä

Hakukoneet arvostavat tuoretta sisältöä. Hakukoneiden hakurobotit tulkitsevat päivittymättömillä sivuilla olevan tiedon helposti vanhentuneeksi ja laskevat niiden sijoituksia hakutuloksissa.

Uusi sisältö tulkitaan vanhaa arvokkaammaksi ja se palkitaan paremmilla hakukonesijoituksilla.
Pidä nettisivujen sisältö tuoreenaNettisivujen kehittäminen on jatkuvaa työtä.

Kehitä sivuja eri tavoin

Web-teknologiat ja selaimet kehittyvät kovaa vauhtia. Myös nettisivujen tulee kehittyä jatkuvasti vastatakseen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Joku sivuston osa saattaa mennä yllättäen rikki tai saatatte huomata tarpeen lisätä sivuille jonkun uuden toiminnallisuuden.

Pidä myös ohjelmisto ajan tasalla

On erittäin tärkeää pitää myös nettisivujen taustaohjelmistot ajan tasalla. Tämä koskee julkaisujärjestelmän lisäksi myös siihen liitettyjä lisäosia, laajennoksia, moduuleja ja ulkoasuteemoja. Miksi?
  • Turvallisuus. Kaikkia netistä löytyviä verkkosivustoja pommitetaan järjestelmällisesti koko ajan. Hakkerit, botit ja bottiverkostot yrittävät jatkuvasti mm. kalastella käyttäjätunnuksia, murtaa salasanoja ns. brute force -menetelmällä, tunkeutua sivustolle SQL-injektioiden avulla, lähettää roskapostia sivuston kautta, spämmätä kommenttikenttiä, etsiä haavoittuvia lisäosia ja paljon muuta. Vanhentunut ohjelmisto voi olla haavoittunut näille kaikille.
  • Uudet ominaisuudet. Julkaisujärjestelmän, ulkoasuteeman ja lisäosien uudet versiot tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä omassa liiketoiminnassa.
  • Latautumisnopeus. Nopeus on tänä päivänä valttia ja sovelluskehittäjät tekevät parhaansa, jotta heidän ohjelmistonsa ei toimisi pullonkaulana verkkosivuston latautumisessa.
  • Yhteensopivuus. Ohjelmistopäivitykset pyrkivät parantamaan yhteensopivuutta muiden ohjelmistojen kanssa (tosin joskus päivitykset saattavat rikkoa toisen ohjelmiston toiminnallisuuksia).

Mitä päivityksiä juuri nyt kannattaa tehdä?

  • Käyttökokemuksen parantaminen. Hakukoneyhtiö Google aikoo ottaa kesäkuussa 2021 käyttöön käyttökokemukseen perustuvan Page Experience -algoritmipäivityksen. Se antaa lisäarvoa sivustoille, jotka huomiovat Web Vitals -metriikat, kuten sivuston latautumisnopeuden, vuorovaikutteisuuden ja visuaalisen vakauden. Sivustojen omistajille näiden signaalien ymmärtäminen tulisi olla ensisijaista.
  • HTTPS. Suojattu tiedonsiirto ei ole enää kiva lisä, vaan esimerkiksi Google suosittelee asentamaan SSL-sertifikaatin kaikille verkkosivustoille. Yhä useampi suomalainen webhotellipalveluntarjoaja tarjoaa maksuttoman Let's Encrypt SSL-sertifikaatin, joka mahdollista helpon HTTPS-protokollaan siirtymisen. Se vaatii vain asentamisen, uudelleenohjausten konfiguroinnin ja sisällön laajuudesta riippuen tiedostopolkujen muuttamista http > https.
  • Mobiiliystävällisyys. Tänä päivänä jokaisen verkkosivuston tulisi olla mobiiliystävällinen. Se tarkoittaa, että sivut suunnitellaan responsiiviseksi, jolloin sisältö skaalautuu automaattisesti päätelaitteen näytön mukaan. Sivut toimivat tietokoneen lisäksi tableteille ja älypuhelimilla.
  • Tietoturva. Sivustolla mahdollisesti olevat tietoturvaongelmat johtavat siihen, että mikään sivuston sivu ei saa hyvää arvosanaa käyttökokemusraporteissa.

Mitä sivujen päivittämiseen tarvitaan?

Jotta voimme päivittää yrityksenne sivuja tarvitsemme tunnukset julkaisujärjestelmään ja varmuuden vuoksi myös FTP-tunnukset.

Lisäksi tarvitsemme teiltä tarkat ohjeet sekä esimerkiksi sivuille lisättävän sisällön. Oikoluemme tekstit ja muutamme ne selainten ymmärtämään muotoon. Käsittelemme tarvittaessa myös muut mediat, kuten kuvat ja videot?

Mitä nettisivujen päivittäminen maksaa?

Teemme kaikki nettisivujen ylläpito- ja päivitystyöt tuntityönä voimassa olevan tuntihinnan mukaan, joten sivuille tehtävien päivitysten hinta riippuu vain ja ainoastaan siitä, kuinka paljon meiltä kuluu päivitystöihin aikaa. Ulkoasu- ja sisältöpäivityksistä veloitamme 48 euroa/alkava tunti + alv.

Annamme mielellämme Teille erillisen hinta-arvion ennen jokaista päivitystä.

Teemme WordPress-sivuille muun muassa seuraavia päivityksiä:

Teksti- ja kuvapäivitykset
Tekstien ja kuvien lisäys, poisto ja muokkaus
WordPressin tai muun julkaisujärjestelmän ja lisäosien päivitykset
WordPress-sivuston ulkoasumuutokset, teeman vaihdot ja räätälöidyt ulkoasut
Sivuston latautumisnopeuden parantaminen
SSL-sertifikaatin asentaminen ja käyttöönotto sivustolla (http>https)
Turvallisuuskartoitukset, tietoturvalisäosan asennus ja konfigurointi
Automaattisen varmuuskopioinnin käyttöönotto
Uudet toiminnallisuudet

Mikäli Teillä on pieniä päivitystarpeita usein, veloitamme työstä per alkava puolituntinen. Kysy määräalennusta!

Pyydä ilmainen tarjous!

Kuvaile mahdollisimman tarkasti, mitä tarvitsette ja pyydä ilmainen tarjous.